Lunasol Polaris – Junior Analist

Over Lunasol Polaris

Lunasol Polaris werd in 2021 opgericht door een ervaren scheepsofficier en investeringsmanager. Het team is gespecialiseerd inzake private & listed equity investeringen in de scheepvaart.

Onze firma heeft een eerder atypische aanpak die steunt op een aantal fundamentele basisprincipes zoals onafhankelijkheid, duurzaamheid en transparantie. Onze beleggingsfilosofie vertrekt van een duidelijke macro-economische visie op lange termijn. In de voorbije jaren heeft onze firma een mooie groei gekend, alsook mooie rendementen kunnen voorleggen.

Over de functie

Je komt terecht in een team van beleggingsexperts en scheepvaartspecialisten waar je instaat voor het uitvoeren van grondige financiële analyses en modellering op beursgenoteerde scheepvaartbedrijven. In nauwe samenwerking met de overige analisten, presenteer je bedrijfs- en sectoranalyses aan het team en beargumenteer je duidelijk de belangrijkste drivers van het bedrijf en van de waardering. Je volgt de bedrijven in de scope op de voet en bent je bewust van marktgebeurtenissen en sectortrends die van invloed kunnen zijn op de onderliggende bedrijfswaarderingen.

Vereisten

Je bent financieel onderlegd, je kunt waarderingsmodellen bouwen en gedetailleerde financiële analyses uitvoeren. Je hebt een passie voor beleggen en kunt je ideeën goed verwoorden aan de hand van sterke mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. Je bent gedreven en werkt graag in een ondernemende en collegiale omgeving.

Je hebt een Bachelor/Master in een economische richting/accountancy.

Je hebt 1-2 jaar werkervaring in een relevant vakgebied.

Contact

Voor meer informatie over deze vacature kan u contact opnemen met Olivier Lenaerts (+32 478 69 69 97) via olivier@lunasolpolaris.be.

Meer info over Lunasol Polaris op lunasolpolaris.be.